Amourel iltapuvut naisille

SOVITUKSET VAIN AJANVARAUKSELLA. SOITA 09-458 4620

Lisää Amourellin iltapuvuista naisille

Amourellin iltapuvut on tyyliltään hyvin ainutlaatuisia ja uniikkeja euroopan iltapukumarkkinoilla. Samalla ne on yksi uusimmista mallistoista Vip juhlapuvuissa, joka otettiin vuoden 2018 itsenäisyyspäivän alla rytinällä vastaan. Malliston pukuja nähtiin presidentin vastaanoton punaisella matolla toistakymmentä kappaletta! Palaute puvuista on ollut pelkästään positiivista lehdistön ja asiakkaiden suunnalta. Aiomme jatkossa pitää nämä erityislaatuisen tyylin omaavat iltapuvut valikoimassamme yksinoikeudella.

Amourellin on iltapukutyyli on graafinen ja suosii erikoismateriaalien rohkeaa käyttöä. Mallistoissa on perinteisempien kankaiden rinnalla ¨tavanomaisesta poikkeavia pitsejä ja paljettikankaita sekä metallipintaisia kankaita. Jokaisessa iltapuvussa on selvä visio, jota kokonaisuus noudattelee pääntiestä helmaan asti.

Iltapukujen rakenne on tehty hämmentävän pehmeäksi ja miellyttäväksi pitää yllä. Yläosa on jämäkkä, mutta etenkin tyköistuvien pukujen vuorissa on hieman joustoa helpottamassa liikkumista. Näiden iltapukujen hintalaatusuhde on loistava, mutta vaihtelee laajasti mallin mukaan 300-600€ välillä. Iltapukuja ei valitettavasti pysty tilaamaan yksittäiskappaleita, mutta valikoimissamme on kokoajan hyvä kattaus erilaisia iltapuku malleja.

Tervetuloa tutustumaan ja sovittelemaan AJANVARAUKSELLA!