Morilee iltapuvut naisille

Lisää Morileen Iltapuvuista naisille

Morileen iltapuvut ja juhlapuvut naisille on osa Madeline Gardnerin huikeaa mallistoa, jonka edustajina olemme toimineet yli kaksikymmentä vuotta. Lähtökohtaisesti kaasoille ja aikuisille morsiusneidoille suunnitellut juhlapuvut on yhdistelmä huolettomuutta ja kevyttä eleganssia. Joka vuosi julkaistavassa iltapukumallistossa on ripaus iltapukumuodin uusimpia elementtejä viimeisteltynä ajattomalla suunnittelulla. Näin ollen iltapuvut sopivat sinulle, joka kaipaat mahdollisuutta asustaa juhlapukusi mihin tahansa tilaisuuteen uudelleen ja uudelleen. Nämä juhlapuvut ovat saavuttaneet ertyisen suuren suosion vuosijuhlapukuina, vanhojentanssipukuina, ylioppilasmekkoina, akateemistenjuhlien iltapukuina ja vieraspukuina.

Morileen juhlapuvut tehdään useimmiten laskeutuvasta sifongista, pitsistä ja kevyestä satiinista tai niin kutsutusta ’sifonkityllistä’. Iltapuvuissa on kevyt korsetti, jonka miellyttävästi asetellut tukiluut antaa ryhtiä ja sallii vapauden alusvaatteiden valintaan tai pois jättämiseen oman maun mukaan. Samalla iltapuvuissa on huomioitu loistavasti mahdollisuus kyykistyä, istua ja nauttia tarjoiluista. Nämä todellakin ovat pukuja joissa jaksat pyörähdellä yön pikkutunneille asti!

Morileen juhlapukuja on liikkeessämme valmiina useita satoja myyntikappaleita. Jos kuitenkin juuri toivomaasi mallia ei ole täydellisessä värissä, pystyt tilaamaan iltapukusi 37 väristä, joiden kangasmallit on liikkeessämme nähtävissä. Tilausaika on  4-5kuukautta ja kiiretilauksena 3-4kuukautta. Iltapukujen hinnat  ovat mallista riippuen 250-400€. Erillisiin tilauksiin lisäämme postikulut ja tarvittaessa Morileen lisäämään kiirelisän.

Tervetuloa sovittelemaan, tutustumaan ja ihastumaan moderniin iltapukumuotiin!