Paparazzi iltapuvut naisille

Suomen suurin, yli 2000, iltapuvun kokoelma liikkeessämme heti saatavilla! Iltapukujen koot 34-54

Lisää Paparazzin iltapuvuista naisille

Morileen Prom mallisto on Madeline Gardnerin suunnittelutyön helmi. Iltapuku mallisto koostuu yksilöllisestä suunnittelusta, jossa missään ei ole säästelty. Iltapukujen leikkaukset ja linjat määrittelee tulevaa iltapukumuotia ja on reilu annos glamouria sekä säihkettä arjen keskelle. Näissä iltapuvuissa voit todellakin olla juhlien kuningatar ja prinsessa samaan aikaan!

Malliston iltapukuja on nähty paljon punaisilla matoilla ja ne onkin monen vakioasiakkaan suosiossa. Iltapuvun ainutlaatuisuudesta huolehditaan sillä, että uusi mallisto julkaistaan aina heinä-elokuun aikana. Tilausaikaa on ainoastaan maaliskuun loppuun asti, eli kahdeksan kuukautta. Tämän jälkeen siirrytään puhtaalle pöydälle ja luodaan jälleen jotain täysin uutta juhlapukeutumisen maailmaan.

Vip juhlapuvut tilaa morileen prom puvuista kerman aina suoraan valikoimiinsa. Suurin osa iltapuvuista on yksittäiskappaleita ja näin ollen lähes uniikkeja Suomessa. Tilausajan ollessa avoinna, voimme myös tilata haluamasi puvun suoraan sinulle.

Näyttävän ja persoonallisen tyylinsä vuoksi morileen prom malliston iltapuvut ovat morsianten suosiossa hääpukuina. Mallistosta löytyy myös täysin valkoisia pukuja morsiammelle, joka haluaa perinteisen hääpuvun värin, mutta muuten tyylin, joka eroaa tyypillisestä hääpuvusta. Näyttävienkin pukujen hinnat alkaa noin 600€ ja ovat harvoin yli tuhatta euroa, joten useimmiten hääpuku tulee vielä häämalliston pukuja edullisemmaksi.

Tervetuloa tutustumaan ja sovittelemaan!