Tiffanys designs iltapuvut naisille

Persoonallinen ja näyttävä mallisto vain Vipistä pääkaupunkiseudulla!

Lisää Tiffanyksen Iltapuvuista naisille

Tarjoamme Tiffanyksen näyttävän ja monipuolisen iltapuku ja juhlapuku malliston yksinoikeudella pääkaupunkiseudulla. Tiffanyksen puvut ovat valmistettu parhaista materiaaleista ja viimeistelty huolella. Juhlapukujen tyylit eroavat toisistaan tehden Tiffanyksestä selvän edelläkävijän monipuolisuudessa, jossa kokonaisuus sidotaan yhteen hyvällä maulla. Joka vuosi uudistuvasta mallistosta löytyy juhlapuku kaikkiin juhliin.

Tiffanyksen juhlapuku mallisto jakautuu karkeasti kahteen mallistoon, joista ensimmäinen on Illusion. Illusionin iltapuvut on näyttäviä juhlien keskipisteitä. Osa on leveähelmaisia, moderneja prinsessamekkoja esimerkiksi vanhojentansseille timanteilla ja ilman. Toiset iltapuvuista on tyköistuvia merenneitopukuja tai suoralinjaisia iltapukuja, joissa on sopivasti paljasta pintaa punaiselle matolle tai vaikkapa vuosijuhlille. Illusion lanseerasi myös ensimmäisenä iltapukuja, joiden materiaali on joustavaa kangasta, mikä sallii tiukan istuvuuden ja silti laajan liikeradan. Kolmantena iltapuku tyylisuuntana on laajat sifonkihelmat, missä yläosan kirjailu ja leikkaus lisää näyttävyyttä.

Tiffanyksen toinen iltapukumallisto Serenade on täynnä ajattomia klassikoita, joita maustetaan muodin mukaisilla leikkauksilla ja ykstyiskohdilla. Nämä ovat täydellisiä kaasonmekkoja, akateemisia iltapukuja tai vieraspukuja.

Tiffanys suosii juhlapuvuissaan puhtaita, pohjoismaalaiseen ihoon sopivia värejä. Värikartta on huolella harkittu erikseen jokaiseen iltapukuun ja mahdolliset kirjailut on sävytetty tarkasti osaksi pohjakangasta.

Vip juhlapukujen valikoimissa on suoraan myynnissä laaja kattaus näitä tyylikkäitä iltapukuja. Lisäksi tilaamme tarvittaessa 4kk toimitusajalla sinun juhlapukusi liikkeemme valikoiman ulkopuolelta. Tiffanyksella on euroopassa pieni varasto, josta pystymme päivittyvän varastotilanteen puitteissa saamaan joitain kappaleita muutamassa viikossa. Juhlapukujen laajan kattauksen vuoksi hinnat vaihtevat täysin mallin koristeellisuuden mukaan aina 270-850€ asti.

Tervetuloa tutustumaan ja sovittelemaan!